top of page

za 16 sep

|

Davids Restaurant, Media Park Hilversum

Olijfolie workshop/tasting

kom slurpen, ruiken proeven als een pro en koop nooit meer de verkeerde olijfolie! 😃

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Olijfolie workshop/tasting
Olijfolie workshop/tasting

Time & Location

16 sep 2023, 15:00 – 17:00

Davids Restaurant, Media Park Hilversum, Joop van Den Endeplein 3, 1217 WJ Hilversum, Nederland

Guests

About the event

🫒Welkom in de wondere wereld van olijfolie! 🫒

Dat olijfolie gezond is weten we inmiddels wel. Maar wat is het  precies, wat kun je er mee en waar moet je nou op letten zodat je altijd goede olijfolie koopt? Dit alles en meer kom je te weten tijdens deze workshop/lezing. We gaan in op deze materie en proeven ca. 5 olijfolien. Lekker, leuk, leerzaam met een vleugje humor! 😁

De workshop/lezing wordt gegeven door Gregor Christiaans, internationaal gecertificeerd olijfolieproever en auteur van het boek "Lekker vet - alles over olijfolie". Hij is tevens de oprichter van "Stichting Olijfolie Nederland" die de Amsterdam International Olive Oil Competition organiseert met olijfolien uit de hele wereld. Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Lokatie

De workshop vindt plaats in de prachtige 'boardroom' van Davids restaurant, gevestigd op het Mediapark en op loopafstand van station Hilversum - mediapark. Ook volop parkeergelegenheid aanwezig. Na de tasting nog even blijven hangen met een drankje en een hapje? dat kan, gezellig! 😃 En...er is goede olijfolie aanwezig!

Chef

Zeer bijzonder is dat de chef van Davids restaurant, Raoul Lambour,  jurylid is bij de Amsterdam International Olive Oil competition en de 'chef's choice' awards uitreikt aan top olijfolien uit de hele wereld!

Tickets

  • workshop/tasting olijfolie

    'vroegboekers (t/m 16 augustus) krijgen 10% korting! Maar wees er vlug bij, want op = op

    € 34,95
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page