
Deel 5, december 2020: voedselfraude en fawa
In gesprek met prof dr ir Saskia van Ruth, Wageningen University en Ruud Kager,
horeca-ondernemer, docent en vinoloog.
duur: 31 minuten
Deel 4, september 2020:
vragen van luisteraars
In gesprek met dr Mauro Amelio, hoofd
laboratorium olijfolieproducent en docent
'chemical analysis olive oils' uit Italië en
dr Muge Nebioglu, professional olive oil
taster & foodengineer uit Turkije)
duur: 22 minuten
Deel 6, maart 2021: het
beste van Griekenland
In gesprek met Pavlos Kaplanis van Ben Olive Mill
in Kalamata, Griekenland. Over olijfolie maken,
chocolade met olijfolie in plaats van koffie, Jeroen
Dijsselbloem en waarom maximum snelheid
alleen geld voor toeristen.
duur: 26 minuten
Deel 3, maart 2020:
Portugal en "ik ben gek"
In gesprek met 'ik vertrek' Marije van den
Boogaard, boerin, restaurateur en
olijfoliesommelier.
duur: 22 minuten
Deel 2 , februari 2020:
het mediterrane 'dieet'
In gesprek met Annemieke Jansen, cardioloog
en Janine Jansen, grafische vormgever en
auteurs van de boeken "hartstikke lekker" en "hartstikke mediterraan".
duur: 30 minuten
Deel 1 , januari 2020:
podcast....hoe dan?
brainstorm sessie met vrienden Gerrit de Hoop, stem
acteur, Hidde Meijer, 'gewoon' acteur' en Ruud Kager (zie aflevering 5 ;). Hoe gaan we die podcast nou maken?
duur: 20 minuten