IMG_3488.JPG
Schermafbeelding 2020-12-02 om 08.57.46.
Schermafbeelding 2020-12-02 om 09.39.08.

Deel 5, december 2020: voedselfraude en fawa

In gesprek met prof dr ir Saskia van Ruth, Wageningen University en Ruud Kager,

horeca-ondernemer, docent en vinoloog.

 

 

duur: 31 minuten

Deel 4, september 2020:

vragen van luisteraars

 

In gesprek met dr Mauro Amelio, hoofd

laboratorium olijfolieproducent en docent

'chemical analysis olive oils' uit Italië en

dr Muge Nebioglu, professional olive oil

taster & foodengineer uit Turkije)

duur: 22 minuten

Deel 6, maart 2021: het 

beste van Griekenland 

In gesprek met Pavlos Kaplanis van Ben Olive Mill

in Kalamata, Griekenland. Over olijfolie maken, 

chocolade met olijfolie in plaats van koffie, Jeroen

Dijsselbloem en waarom maximum snelheid 

alleen geld voor toeristen.

duur: 26 minuten

Schermafbeelding 2020-12-02 om 09.53.57.
Schermafbeelding 2020-12-02 om 10.08.06.
Schermafbeelding 2020-12-02 om 10.28.35.

Deel 3, maart 2020:

Portugal en "ik ben gek"

In gesprek met 'ik vertrek' Marije van den

Boogaard, boerin, restaurateur en 

olijfoliesommelier.

 

 

duur: 22 minuten

Deel 2 , februari 2020:

het mediterrane 'dieet'

In gesprek met Annemieke Jansen, cardioloog 

en Janine Jansen, grafische vormgever en 

auteurs van de boeken "hartstikke lekker" en "hartstikke mediterraan".

duur: 30 minuten

Deel 1 , januari 2020:

podcast....hoe dan?

brainstorm sessie met vrienden Gerrit de Hoop, stem

acteur, Hidde Meijer, 'gewoon' acteur' en Ruud Kager (zie aflevering 5 ;). Hoe gaan we die podcast nou maken?

duur: 20 minuten